KAYSERİ / DEVELİ - Develi Şehit Osman Özsoy Ortaokulu

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM SONU

Ock

"Ortaokul öğrencilerimizle Zöhre Ana Camiinde  İftar yaptık,Regaip gecesi Programına katıldık,Din Kültürü öğretmenimiz Mevlüt AKBAŞ ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederiz."

Ock

"Güzel dilimiz Türkçemize sahip çıkan öğrencilerimize ve  Koordinatör öğretmenimiz Yavuz YANAR'a teşekkür ederiz."

Ara

Ortaokul öğrencilerimizle   günün bütün namazlarını camiide cemaatle  kılmak  amacıyla gerçekleştirdiğimiz "BİR GÜN BEŞ VAKİT" etkinliğine katkılarından dolayı  Mevlüt AKBAŞ ve Hüseyin HASTOPRAKCILAR hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ara

13 Aralık 2023  Çarşamba günü Mevlüt Akbaş ve ortaokul öğrencilerimizle geçtiğimiz günlerde ayağı kırılan 7.sınıf öğrencimiz Hamza Şahin'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.

Kas

Cumhuriyet Bayramı konulu şiir yarışmasında ve İlçemizde yapılan deneme sınavında 1. olan öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Kas

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun ismi Develi Şehit Osman Özsoy  İlk/Ortaokulu olarak değişmiştir.

Kas

Develi Rehberlik ve Araştırma Merkezi  Rehber öğretmeni RabiaYILDIRIM tarafından  2 Kasım 2022 Çarşamba  günü 8.sınıf öğrencilerimize Liselere Geçiş Sistemi Hakkında seminer verildi.

Ara

Develi Rehberlik ve Araştırma Merkezi  Rehber öğretmeni  Mutlu YILDIRIM tarafından  17 Aralık 2021 Cuma günü velilerimize "Ebeveyn Tutumları ve Çocuklara Etkisi " konulu  seminer verildi.