KAYSERİ / DEVELİ - Develi Şehit Osman Özsoy Ortaokulu

Kas

"10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü " etkinlikleri kapsamında  İlçemizde ortaokul öğrencileri  arasında düzenlenen şiir yarışmasında 5/A sınıfı öğrencimiz Tuana Ekiz 3. oldu kendisini tebrik ediyoruz.

Kas

Ekm

26/10/2021 Salı günü İlçe  Milli Eğitim Müdürümüz Murat Toprak ve Şube Müdürümüz Yunus Topuz okulumuzu ziyaret ettiler.

Ekm

21/10/2021 Perşembe günü Okulumuzda Milli Kültürel Öğeler Sergisi düzenlendi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

20 Ekim 2021 Çarşamba günü Mevlid-i Nebi Haftası Kapsamında Meddah  Yusuf DURU Okulumuzdaki öğrencilerimizle biraraya gelerek  masal anlattı ve okurlarının kitabını imzaladı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

17/10/2021 Pazar günü velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla 2021-2022 eğitim-öğretim yılı Okul -Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısını gerçekleştirdik,toplantımıza katılan tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

8.SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI