KAYSERİ / DEVELİ - Develi Şehit Osman Özsoy Ortaokulu

Nis

İlçemizde  "12 Mart İstiklal Marşı'nın  Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü "etkinlikleri kapsamında Ortaokul öğrencileri arası düzenlenen ezbere şiir okuma yarışmasında  1.olan 8.sınıf öğrencimiz Bilge Nur Özkan'a İlçe Müftülüğü  tarafından 1000 Türk Lirası  Para Ödülü  takdim edildi."

Nis

Mrt

İlçemizde  "12 Mart İstiklal Marşı'nın  Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü "etkinlikleri kapsamında Ortaokul öğrencileri arası düzenlenen ezbere şiir okuma yarışmasında 8.sınıf öğrencimiz Bilge Nur Özkan 1.oldu.Öğrencimizi ve  Türkçe öğretmeni Yavuz YANAR'ı tebrik ederiz.

Mrt

"Çocuklarımız İlk Yardımla Daha Güvende" projesi kapsamında  Şeyma AKTAŞ hocamız tarafından  öğrencilerimize gündelik hayatta her an karşı karşıya kalabileceğimiz durumlar hakkında uygulamalı olarak İlk Yardım eğitimi verildi. Verdiği güzel bilgiler için hocamıza teşekkür ediyoruz."

Mrt

"Sivil Savunma Haftası kapsamında okulumuzda yangın tatbikatını gerçekleştirilip,  Okul Müdürümüz Uğur IŞIK tarafından öğrencilerimize yangın ile ilgili  kısa bir bilgilendirme yapıldı. Günün anlam ve önemine dair program yapıldı."